Грудки барбекю

грудки приготовані на барбекюПропоноване блюдо всім відоме, це грудки барбекю, але при цьому вона не виходить сухою, а навпаки дуже соковитою. Саме цим секретом ми поділимося з вами. Його суть полягає в тому, що необхідно приготувати такий соус, щоб смажені курячі грудки стали дуже ніжними, соковитими, просто танули в роті.

 

 

Iнгредієнти:

  • філе куряче - 1,5 кг
  • цибуля червоний - 1 шт.
  • часник - 2 зуб.
  • йогурт натуральний (1 маленька пляшечка) - 290 г
  • імбир (корінь тертий) - 1 ч. л.
  • лимон (сік) - 1/2 шт
  • спеції:
- зіра - 1 ч. л.

- суміш перців - 1 ч. л.

- паприка солодка - 1/2 ч. л.

- зерна гірчиці - 1 ч. л.

- кориця - 1 ч. л.

  • олія оливкова - 1 ст. л.
  • сіль - 1-2 ч. л.

Приготування:

Для початку приготуємо соус на йогурті. Для цього нам знадобитися блендер, який допоможе все подрібнити. Спочатку в блендер помістити цибулю і часник, потім додати йогурт, імбир, сік половини лимона. Збити. Додати спеції ( зіра, суміш перців, паприка солодка, зерна гірчиці, кориця ), оливкова олія, сіль. Увага! Після додавання спецій перемішати потрібно ложкою, щоб зіра і гірчиця залишилися цілими.

Промиті курячі грудки укласти в ємність і залити маринадом. Можна замаринувати на ніч, і прибрати в холодильник.

Смажити підготовлені грудки на вугіллі на решітці для барбекю. Головне не пересушити! М'ясо готуватися дуже швидко. Виходить хрустка скоринка, а всередині дуже соковите і ніжне. Грудки барбекю порадують вас своїм смаком і стане вашим коронною стравою.

Приємного апетиту і легкого приготування!

Разработка и продвижение сайтов